RETSCH často usporadúva online webináre a poskytuje záznamy už uskutočnených webinárov. Ak chcete byť informovaní o nových webinároch, nezabudnite sa tiež prihlásiť k odberu newsletteru RETSCH!
Nad rámec dodržiavania predpisov: Zabezpečenie najvyššej kontroly kvality potravín a nápojov (externý odkaz)
Jazyk : Anglicky
Reprodukovateľná príprava vzoriek na analýzu potravín
Jazyk : Anglicky, Nemecky, Rusky, Španielsky
Osvedčené postupy na zmenšenie veľkosti veľkých kusov vzoriek a zvýšenie priepustnosti
Jazyk : Anglicky, Nemecky
Webinár: Prašné materiály? Kvantifikujte prašnosť!
Jazyk : Anglicky
Príprava a charakterizácia materiálov batérií
Jazyk : Anglicky
Nový ultraodstredivý mlyn ZM 300
- Ako optimalizovať prípravu vzoriek!
Jazyk : Nemecky, Anglicky
Ako regulovať teplotu v guľových mlynoch
Jazyk : Anglicky, Nemecky
Od prípravy vzorky po röntgenovú fluorescenčnú analýzu
Jazyk : Nemecky
Zlepšenie pevných materiálov batérií
Jazyk : Japonsky
Príprava vzorky a analýza sekundárnych a biogénnych palív
Jazyk : Nemecky, Anglicky
Príprava vzoriek pre cementárenský a stavebný priemysel
Jazyk : Anglicky, Rusky
Strižné mlyny pre heterogénne vzorky a predbežné mletie
Jazyk : Nemecky, Anglicky, Rusky
Praktické rady pre efektívne mletie v laboratórnych guľových mlynoch - Zameranie: MM500 nano & vario
Jazyk : Anglicky, Nemecky, Rusky, Španielsky
Praktické tipy pre efektívne mletie v laboratórnych guľových mlynoch - Zameranie: Emax
Jazyk : Anglicky, Nemecky
Efektívne sitovanie v laboratórnom meradle
Jazyk : Anglicky, Nemecky, Španielsky, Francúzsky
Praktické tipy na efektívne mletie v kryogénnych podmienkach
Jazyk : Anglicky, Nemecky, Španielsky
Nový oscilačný mlyn MM 500 nano
Jazyk : Anglicky, Nemecky
Analýza tuhých látok - od laboratórnej vzorky po výsledok analýzy
Jazyk : Nemecky
Od prípravy vzorky po röntgenovú fluorescenčnú analýzu
Jazyk : Nemecky
Moderné laboratórne metódy na analýzu potravín a životného prostredia a riadenie procesov
Jazyk : Nemecky
Metódy prieskumu metalurgie
Jazyk : Nemecky