Search

Webinár: Príprava vzorky pri analýze potravín

Už ste niekedy čelili výzve, že musíte vypracovať novú maticu? Viete, aký vplyv môže mať praženie orecha na analýzu alergénov a čo je potrebné vziať do úvahy v prípade stopovania?
Potom sa určite budete chcieť zúčastniť nášho online seminára „Príprava vzoriek pri analýze potravín“. Odpovede na tieto otázky vám poskytnú dvaja renomovaní odborníci.
Zaregistrujte sa teraz na náš online seminár 11. marca 2021 a rozšírte svoje vedomosti! O 10:30 na vás čakajú 2 rečníci so zaujímavými témami (trvanie približne 1,5 hodiny):

Reprodukovateľná príprava vzorky na analýzu potravín od Dr. Tanja Butt - Retsch GmbH
&
Príprava vzorky na analýzu alergénov v teste ELISA Dr. Susanne Siebeneicher - R-Biopharm AG