Potraviny majú rôznu konzistenciu a často sú nehomogénne. Laboratóriá na testovanie potravín a krmív potrebujú reprezentatívne vzorky, aby získali zmysluplné a reprodukovateľné analytické výsledky. Vzorky potravín/krmív sa preto musia homogenizovať a rozomlieť na požadovanú analytickú jemnosť, ideálne s čo najmenším časom a úsilím pri procese mletia a čistenia.
Počas webového seminára, ktorý ponúka spoločnosť Retsch, "Príprava vzoriek na analýzu v poľnohospodárskom/potravinárskom priemysle", budú predstavené rôzne techniky mletia a určovania veľkosti častíc. Vďaka webináru spoločnosti Retsch budete môcť určiť aj optimálny systém prípravy v závislosti od vzorky.
Témy
Gianmarco Gavazzi, RETSCH produktový manažér – Verder Scientific Italy
Anna Maria Fustolo, interný predaj Verder Scientific Italia
Dátum : 20. Apríl 2023
14:30 - 15:00
Jazyk : Taliansky