Search

Webinár: Príprava vzoriek na analýzu v agropotravinárskom priemysle

Potraviny majú rôznu konzistenciu a často sú nehomogénne. Laboratóriá na testovanie potravín a krmív potrebujú reprezentatívne vzorky, aby získali zmysluplné a reprodukovateľné analytické výsledky. Vzorky potravín/krmív sa preto musia homogenizovať a rozomlieť na požadovanú analytickú jemnosť, ideálne s čo najmenším časom a úsilím pri procese mletia a čistenia.

Počas webového seminára, ktorý ponúka spoločnosť Retsch, "Príprava vzoriek na analýzu v poľnohospodárskom/potravinárskom priemysle", budú predstavené rôzne techniky mletia a určovania veľkosti častíc. Vďaka webináru spoločnosti Retsch budete môcť určiť aj optimálny systém prípravy v závislosti od vzorky.

Témy

  • Ako získať reprezentatívnu a homogénnu vzorku na následnú analýzu (delenie vzorky)
  • Ako vybrať najvhodnejší systém mletia pre vaše potreby
  • Nožové mlyny: hlavné vlastnosti a príklady aplikácií
  • Rotorové mlyny: Hlavné vlastnosti a príklady aplikácií
  • Strižné mlyny: Hlavné vlastnosti a príklady aplikácií
  • Riadené teplotné/kryogénne mletie s guľovými mlynmi: Hlavné vlastnosti a príklady aplikácií
  • Ako efektívne čistiť mlecí systém
  • Analýza a kontrola veľkosti častíc

Prezentujúcí:

Gianmarco Gavazzi, RETSCH produktový manažér – Verder Scientific Italy

Anna Maria Fustolo, interný predaj Verder Scientific Italia

Aktuálne dátumy

Dátum : 20. Apríl 2023
14:30 - 15:00 
Jazyk : Taliansky