Search

Webinár: Reprodukovateľná príprava vzoriek na analýzu potravín

Potraviny sa vyskytujú v najrôznejších konzistenciách a sú často nehomogénne. Laboratóriá pre testovanie potravín vyžadujú reprezentatívne vzorky, aby poskytli zmysluplné a reprodukovateľné výsledky analýz. Preto musí byť vzorky potravín homogenizujú, ideálne s čo najmenším časom a námahou. Akákoľvek časť vzorky určená na analýzu musí predstavovať pôvodnú vzorku, z ktorého bol laboratórna vzorka extrahuje. Nehomogénne vzorka nereprezentuje pôvodný materiál, pretože niektoré komponenty môžu byť nadmerne alebo nedostatočne zastúpené. Homogénna vzorka je teda základom pre spoľahlivé a reprezentatívne analytické výsledky.

RETSCH je svetový líder na trhu v oblasti prípravy vzoriek a charakterizácia pevných vzoriek. Laboratórne mlyny a analytické sitovacie stroje RETSCH sú ideálnym nástrojom pre prípravu vzoriek a kontrolu kvality vzoriek potravín.

Tento webinár zahŕňa tieto témy:

  • Homogenizácia, štandardná odchýlka, správne analytické hodnoty
  • Ako nájsť optimálny postup pre vašu vzorku
  • Kryogénne mletie (suchý ľad, kvapalný dusík)
  • Mlyny vhodné pre homogenizáciu vzoriek potravín
  • Príklady použitia
  • Stanovenie veľkosti častíc sitovou analýzou

Záznamy webinárov


Jazyk : Nemecky, Anglicky, Rusky, Španielsky